Garantia produselor vandute prin magazinul online produsedecopii.ro

warranty.png

Toate produsele comercializate prin magazinul online produsedecopii.ro beneficiază de condiții de garanție în conformitate cu legislația în vigoare din România la data achiziționării lor și cu politicile comerciale ale producătorilor. Produsele livrate de către Vânzător sunt noi, în ambalaj original și provin din surse autorizate de către fiecare producător în parte.

Certificatele de garanție care însoțesc produsele vândute prin magazinul online produsedecopii.ro sunt fie emise de către producători în cazul în care aceștia au o rețea națională de service, fie de către importator sau distribuitor, după caz.

În cazul în care certificatele de garanție sunt emise de către producător, produsele reclamate ca fiind defecte în perioada de garanție trebuie trebuiesc prezentate direct la cel mai apropiat centru autorizat de service menționat în certificatul de garanție. Întreaga responsabilitate pentru respectarea garanției va fi în acest caz preluată de către centrul de service.

Lipsa certificatul de garanție al produsului trebuie semnalata către magazinul online produsedecopii.ro prin telefon sau email în cel mult 48 de ore de la recepția produsului de către Cumpărător. Sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Termenul de garanție a produselor vândute prin magazinul online produsedecopii.ro este de 12 luni sau cel specificat în certificatul de garanție al produsului emis de către distribuitor (12-24 luni).I. Defectiuni acoperite de garantie

Producătorii produselor disponibile în cadrul magazinului online produsedecopii.ro garantează că produsele lor sunt conforme specificațiilor atașate, fără probleme datorate utilizării unor materii prime și materiale de slabă calitate și celor datorate unor probleme și defecțiuni apărute în timpul producției produselor.


II. Defectiuni care nu sunt acoperite de garantie

Abaterile minore față de specificațiile produselor care nu afectează funcționarea lor și nu le reduce valoarea nu sunt acoperite de garanție.

Defecțiunile apărute în timpul sau din cauza transportului, care nu este de responsabilitatea Vânzătorului sau Producătorului, nu sunt acoperite de garanție. Despăgubirea Cumpărătorului pentru orice fel de probleme apărute în timpul livrării produselor vor fi soluționate de către Cumpărător și Transportator.

Defecțiunile apărute în perioada de garanție care se datorează utilizării și întreținerii incorecte a produselor de către Cumpărător care nu este în conformitate cu instrucțiunile de utilizare atașate, depanării sau modificării neautorizate a produselor de către persoane care nu au fost autorizate de către Producător sau accidentelor de orice fel nu sunt acoperite de garanție.

Uzura normală rezultată din utilizarea repetată a produsului și eventuala decolorare a materialelor textile ce se datorează expunerii prelungite a acestora la lumina directă a soarelui nu sunt acoperite de garanție.


III. Procedura de reparatii in garantie

În cazul în care la produsul cumpărat de Dumneavoastră de la magazinul online produsedecopii.ro apare o problemă sau defecțiune acoperită de garanție va trebui să contactați Vânzătorul în cel mai scurt timp posibil prin formularul de garanție disponibil aici. Magazinul online va lua legătura cu Dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili data și modalitatea livrării produsului la sediul produsedecopii.ro sau, după caz, pentru direcționarea Dumneavoastră spre cel mai apropiat service autorizat pentru produsul reclamat.

În cazul în care produsul reclamat trebuie expediat către service, cheltuielile cu transportul acestuia revin Cumpărătorului.

Produsul trebuie curățat înainte de returnarea sa la service.

Produsele defecte vor fi livrate către service în ambalajul original, împreună cu documentele însoțitoare (factură și certificat de garanție) și toate accesoriile cu care au fost livrate. Produsele livrate către service fără documentele mai sus menționate nu vor fi luate în considerare, fiind returnate Cumpărătorului fără a fi efectuate reparații.

După recepționarea produsului reclamat service-ul va constata defecțiunea, va determina dacă aceasta este acoperită de garanție și va comunica Cumpărătorului termenul estimat de rezolvare sau eventualele costuri suplimentare pe care reparația produsului le implică.

Metoda de bază a rezolvării garanțiilor este repararea produsului. În cazul în care problemele acoperite de garanție nu pot fi remediate prin reparație, produsul va fi schimbat cu unul identic sau echivalent.


IV. Alte clauze

Termenul de garanție va fi extins în perioada pe care produsul îl petrece în service.

Termenul de garanție al pieselor de schimb montate în produs, în timpul reparațiilor va expira odată cu termenul de garanție al produsului.

Garanția este valabilă numai pentru cumpărătorul original și nu este transmisibilă unor terțe persoane.


Nu ați adăugat nimic în coș.

A fi determinat Livrare
0,00 lei Total

Plătește