Conform legislației în vigoare în România, Dumneavoastră ca și consumator aveți dreptul de a returna produsele comandate prin magazinul online produsedecopii.ro fără a justifica această decizie și fără a vi se percepe nici un del de costuri suplimentare față de cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Perioada în care puteți solicita returnarea produsului și rambursarea contravalorii acestuia este de maxim 14 zile calendaristice începând cu ziua în care ați intrat în posesia fizică a produsului.

Legislația prevede, de asemenea, că achitarea cheltuielilor privind returnarea produsului la Vânzător cade în sarcina Cumparatorului. Produsele pe care le doriți a le returna la magazinul online produsedecopii.ro vor trebui expediate prin metoda prin care le-ați recepționat.

Dumneavoastră având datoria de a acoperi aceste costuri de transport. Magazinul online produsedecopii.ro solicită, în condițiile legii, ca produsele pe care doriți să le returnați să fie în starea în care le-ați primit: în ambalajul original, cu toate etichetele intacte, însoțite de toate accesoriile cu care au fost livrate și de documentele însoțitoare (aviz, factură,certificate garantie, manual instructiuni după caz). În cazul în care produsul este returnat fără ambalajul original și fără celelalte lucruri mai sus menționate, produsedecopii.ro își rezervă dreptul de a refuza returnarea produsului în cauză. Nu se acceptă returnarea produselor care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă, arsuri, decolorări, deformări și / sau urme de intervenții neautorizate etc.

Returnarea produselor este acceptată de către Vânzător numai în cazul persoanelor fizice care au achiziționat produsul de la magazinul online produsedecopii.ro. Pentru returnarea produselor Cumpărătorul trebuie să notifice Vânzătorul în scris prin email sau prin formularul de retur care il gasiti pe site cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data primirii / ridicării produsului. Notificările transmise după expirarea termenului de 14 zile calendaristice nu vor fi luate în considerare. In situatia in care cumparatorul nu doreste sa renunte la cumpararea produsului si doreste o inlocuire a acestuia cu un alt produs, trebuie sa existe o interdependenta caloric intre acesta si noul produs solicitat, in conformitate cu prevederile OUG nr.34/2014.

Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original al producatorului si in conditii perfecte pentru revanzare, adica sa fie complete,fara zgarieturi, lovituri, ciobiri, modificari fizice, fara etichete aditionale lipite sau alte inscrisuri direct pe ambalajul original al producatorului, ambalajat nedeteriorat si curat (descarca formular de retur AICI).
In cazul in care produsul nu respecta conditiile de returnare, acesta va fi returnat cumparatorului, cheltuielile de transport fiind suportat de acesta. 


Daca produsul prezinte semne de uzura ( zgarieturi, lovituri, ciobiri, modificari fizice), firma S.C ZUZUBUBU SRL isi rezerva dreptul de a scadea din contravaloarea produsului pretul pentru piesele uzate, care pot avea o valoare intre 0-50% din valoarea initiala a produsului, cu acordul clientului.

Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014


In momentul in care clientul doreste sa returneze un produs, trebuie sa consemneze starea acestuia in scris completand formularul de retur si/sau prin fotografii. In cazul in care starea produsului returnat nu corespunde starii declarate de cumparator in momentul completarii formularului, magazinul nostru online are dreptul de a refuza produsul. 


In momentul sosirii coletelor in depozitul nostru se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezena curierului. Daca se constata urme de uzura, zgarieturi, lovituri, ciobiri, modificari fizice sau daca starea acestora nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Dupa primirea coletului, in termen de 48 ore cumparatorul va fi instiintat daca primeste inapoi produsul neconform cerintelor de mai sus, suportand cheltuielile de transport, sau daca accepta aducerea produsului la starea initiala prin perceperea unei taxe suplimentare (0-50% din valoarea initiala a produsului, cu acordul clientului).

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la receptia produsului returnat. S.C. ZUZUBUBU S.R.L va rambursa prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor.


Nu ați adăugat nimic în coș.

A fi determinat Livrare
0,00 lei Total

Plătește