Termeni si conditii de utilizare a magazinului online produsedecopii.ro

I. PREZENTARE GENERALA

Site-ul produsedecopii.ro este operat și întreținut de SC ZUZUBUBU SRL cu adresa sediu social România, Oradea, Strada Nucetului Nr. 24, Ap. 410, înregistrată la Registrul Comerțului Oradea cu numărul J05/405/2015, CUI RO34224630. De fiecare dată când se menționează „vânzătorul”, „magazinul online”, „firma”, „noi” sau „compania”, acești termeni se referă la produsedecopii.ro. produsedecopii.ro pune la dispoziție această pagină web, incluzând toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe această pagină web, cumpărătorilor, utilizatorilor și vizitatorilor cu condiția ca aceștia să accepte toate termenele, condițiile, politicile și notificările stabilite prin acest document.

Prin vizitarea acestei pagini web și / sau achiziționarea de produse din magazinul online utilizați serviciile noastre și sunteți de acord cu următorii termeni și condiții (Termeni de utilizare, Termeni), inclusiv termenii, condițiile și politicile la care se face referire aici și / sau disponibile prin legături. Acești Termeni și Condiții se referă la toți utilizatorii acestei pagini de internet, inclusiv, dar fără a se limita la vizitatori, vânzători, cumpărători, comercianți și / sau contribuitori la conținutul acesteia.

Citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a accesa sau utiliza această pagină de internet. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți ale paginii de internet sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni și Condiții. În cazul în care acești Termeni și Condiții se pot considera o ofertă comercială, acceptarea sa este limitată în mod expres de acești Termeni și Condiții.

Această pagină conține cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor. produsedecopii.ro își rezervă dreptul de a actualiza, modifica sau schimba oricare parte din acești Termeni și Condiții fără o notificare prealabilă. Este responsabilitatea Dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru eventualele modificări. Continuarea utilizării și accesării acestei pagini de internet reprezintă acceptul Dumneavoastră a modificărilor publicate prin această pagină.

II. DEFINITII

Termenii și condițiile din acest document se aplică tuturor activităților de promovare și vânzare de produse și servicii de către produsedecopii.ro și oricare partener comercial cu care acesta se află în relații contractuale, prin intermediul magazinului online produsedecopii.ro către utilizatori și cumpărători.

Termenii folosiți de SC ZUZU BUBU SRL în acest document vor avea următorul înțeles:

WEBSITE / SITE / PAGINĂ WEB / PAGINĂ DE INTERNET / MAGAZIN ONLINE: reprezintă pagina pe internet întreținută de către SC ZUZUBUBU SRL la adresa produsedecopii.ro, prin intermediul căruia vizitatorii, vânzătorii, cumpărătorii, comercianții și / sau contribuitorii la conținutul acesteia pot accesa informațiile privind bunurile și serviciile oferite de către produsedecopii.ro și promoțiile și / sau campaniile de informare sau promovare pentru aceasta.

PRODUSE ȘI SERVICII: orice bunuri și servicii ce urmează să fie furnizate de către produsedecopii.ro Cumpărătorilor

SPECIFICAȚII: toate descrierile și specificațiile de domeniu tehnic a Produselor și Serviciilor așa cum sunt precizate prin produsedecopii.ro precum și prin materialele de promovare și / sau informare ale acestora, oferite de către produsedecopii.ro, producătorul PRODUSELOR sau utilizatorii / vizitatorii magazinului online.

UTILIZATOR: reprezintă persoana fizică sau juridică care accesează magazinul online produsedecopii.ro în scopuri private sau profesionale care a acceptat Termenii și Condițiile disponibile prin această pagină.

VÂNZĂTOR: reprezintă firma produsedecopii cu sediul Romania, Oradea, Strada Nucetului, Nr.24, Ap.410, inregistrata la Registrul Comertului Oradea cu numarul J05/405/2015, CUI RO34224630

CUMPĂRĂTOR: reprezintă persoana fizică, persoana juridică sau orice altă entitate juridică care transmite o comandă referitoare la produsele sau serviciile disponibile prin magazinul online produsedecopii.ro.

COMANDĂ: reprezintă un document în format electronic prin care un Cumpărător își exprimă intenția de a achiziționa produsele sau serviciile oferite de produsedecopii, acceptarea primirii produselor și serviciilor și achitarea contravalorii acestora, precum și a costurilor de transport asociate livrării produselor la adresa Cumpărătorului.

CONTRACT: reprezintă o Comandă confirmată de către Vânzător, reglementată de nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ: reprezintă toate drepturile imateriale (cum ar fi cunoștințe, drepturi de autor, drepturi de bază de date, drepturi de proiectare, de model și drepturi asociate) deținute de către produsedecopii.ro și de proprietarii mărcilor produselor oferite prin magazinul online produsedecopii.ro.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea magazinului online produsedecopii.ro într-un mod care contravine scopului declarat, a bunelor practici, a reglementărilor și legislației în vigoare sau în orice mod ce poate provoca prejudicii magazinului online produsedecopii.ro, proprietarilor acestuia și al oricărui partener cu care acesta se află în relații contractuale.

II.1 – Continutul paginii de internet produsedecopii.ro

Descrierile și specificațiile prezentate pe pagina de internet produsedecopii.ro au un caracter informativ. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste informații fără o notificare prealabilă. Imaginile prezentate prin paginile produselor sunt de asemenea demonstrative. Produsele livrate pot diferi de imaginile afișate în orice mod. Aceste diferențe se datorează varietății modelelor și culorilor produselor, precum și modificării caracteristicilor și aspectului produselor fără o notificare prealabilă de către furnizorii produsedecopii.ro.

Descrierile și specificațiile produselor pot fi incomplete și pot prezenta diferențe față de realitate. Vânzătorul face tot posibilul pentru a oferi informații corecte, complete și relevante pentru a permite Cumpărătorilor utilizarea corectă și în cele mai bune condiții a produselor oferite.

Informații referitoare la stocul și starea produselor oferite prin produsedecopii.ro se pot obține contactând Vânzătorul prin email, telefon sau prin prin chat disponibile pe produsedecopii.ro

II.2 Oferte promotionale

Ofertele promoționale prezentate pe produsedecopii.ro sunt valabile în perioada specificată pe materialele de promovare referitoare la ele și prin Regulamentul aplicabil acestora. Aceste oferte sunt limitate, unde este cazul, de stocul disponibil al produselor oferite.

II.3 Preturile produselor oferite de magazinul online produsedecopii.ro

Prețurile produselor disponibile prin magazinul online produsedecopii.ro conțin TVA de 19%, conform legislației în vigoare. Prețul final la care Cumpărătorul achiziționează produsele oferite de magazinul online produsedecopii.ro este prețul din comanda transmisă de către Cumpărător și acceptat de Furnizor, cu excepția cazurilor excepționale ca epuizarea stocului.

II.4 Comenzi

Prin lansarea unei Comenzi cumpărătorul își exprimă intenția de a achiziționa produsele oferite de magazinul online produsedecopii.ro la prețul afișat în comandă, împreună cu costurile asociate cu livrarea produselor la adresa Cumpărătorului. De asemenea, prin lansarea unei comenzi prin magazinul online produsedecopii.ro Cumpărătorul acceptă Termenii și Condițiile magazinului online.

Prin confirmarea comenzii Vânzătorul își exprimă acordul de a livra produsele și serviciile din Comandă în condițiile specificate prin Comandă la adresa Cumpărătorului. Acceptarea Comenzii se consideră finalizată odată cu confirmarea acesteia de către Vânzător prin orice metodă verbală sau electronică – prin apel telefonic, SMS sau e-mail. Confirmarea comenzii de către Vânzător, odată transmis Cumpărătorului, nu necesită o confirmare suplimentară de primire de către Cumpărător.

O comandă neconfirmată de către Vânzător nu are valoarea unui Contract.

În cazul în care stocul produsului comandat de către Cumpărător s-a epuizat înainte de finalizarea Comenzii, Vânzătorul îi poate oferi produse alternative Cumpărătorului prin prezentarea produselor echivalente ca aspect sau specificații tehnice, disponibile în stoc.

În cazul în care stocul produsului comandat de către Cumpărător s-a epuizat înainte de finalizarea Comenzii, iar Vânzătorul nu poate oferi produse alternative Cumpărătorului, Vânzătorul poate anula comanda transmisă de către Cumpărător sau poate finaliza Comanda fără a include produsele comandate și indisponibile, dar numai după înștiințarea prealabilă a Cumpărătorului printr-o metodă verbală sau electronică – apel telefonic, SMS sau e-mail.

În cazul în care prețul unui produs afișat prin magazinul online produsedecopii.ro este modificat, rezultând un preț semnificativ mai mic decât prețul real al produsului, indiferent dacă această modificare se datorează erorii de funcționare a magazinului online, erorii de funcționare a sistemului de gestiune sau unei erori umane, Vânzătorul își rezervă dreptul neopozabil de a anula orice comanda efectuată de către Cumpărător care conține produse cu astfel de probleme. Vânzătorul se obligă să înștiințeze Cumpărătorul de anularea comenzii printr-o metodă verbală sau electronică – apel telefonic, SMS sau e-mail.

II.5 Contract la distanta

Nici o comandă care nu a fost confirmată de către Vânzător nu poate fi considerată și nu are valoarea unui Contract.

Data încheierii Contractului de vânzare la distanță între Vânzător și Cumpărător este data confirmării Comenzii de către Vânzător.

La baza Contractului vor sta Termenii și Condițiile prezente, completate de Certificatul de Garanție emis de către Producător, Importator sau Distribuitor, după caz.

Vânzătorul declină responsabilitatea pentru daunele pe care Cumpărătorul sau terțe persoane le pot suferi rezultate din îndeplinirea obligațiilor sale contractuale în conformitatea cu Comanda lansată de către Cumpărător. De asemenea, Vânzătorul declină responsabilitatea pentru daunele pe care Cumpărătorul sau terțe persoane le pot suferi din cauza utilizării Produselor sau Serviciilor după livrare, în special pierderea produselor sau a Documentelor care le însoțesc.

II.6 Facturarea produselor comandate

Prețul, modalitatea de transport, termenul de livrare, precum și termenul și modalitatea de plată a Produselor sau Serviciilor sunt specificate în Comandă.

Vânzătorul emite către Cumpărător o factură pentru Produsele sau Serviciile livrate conform condițiilor prevăzute în Comanda transmisă de Cumpărător și acceptată de către Vânzător. Cumpărătorul se obligă să furnizeze toate informațiile necesare emiterii unei facturi în condițiile impuse de legislația în vigoare și toate datele necesare livrării Produselor comandate la adresa sa.

II.7 Plata contravalorii produselor livrate

Plata contravalorii produselor comandate de către Cumpărător și livrate de către Vânzător se face prin metodele de plată acceptate de către Vânzător.

În cazul achitării prin internet al contravalorii produselor comandate de către Cumpărător folosind un card bancar suma va fi blocată în contul Cumpărătorului, urmând să fie încasate de către Vânzător după confirmarea comenzii.

În cazul în care Comanda transmisă de Cumpărător este anulată în condițiile specificate la secțiunea II.4 Comenzi, suma va fi returnată integral în contul Cumpărătorului fără a se percepe orice fel de comision, demersurile pentru returnarea banilor căzând în sarcina Vânzătorului.

Vânzătorul nu este responsabil pentru termenul de rambursare a contravalorii Comenzilor achitate prin internet și anulate, singura instituție responsabilă în acest caz fiind banca Cumpărătorului, instrumentele financiare căruia Cumpărătorul a utilizat pentru achitarea contravalorii Comenzii.

Vânzătorul nu este responsabil pentru condițiile comerciale și regulamentul de funcționare oferite de către instituția financiară a cărei instrumente financiare Cumpărătorul le-a utilizat pentru achitarea contravalorii Comenzii plasate prin magazinul online produsedecopii.ro.

În cazul în care în timpul procesului de plată sunt întâmpinate erori, Vânzătorul va informa Cumpărătorul de faptul că procesul de plată nu a fost finalizat, însă nu are obligația de a efectua livrarea. Investigarea motivului și cauzei erorilor apărute la procesul de plată cade în sarcina Cumpărătorului.

În cazul unor plăți prin internet folosind un card bancar toate datele personale ale Cumpărătorului sunt procesate exclusiv de către procesatorul de plăți autorizat. Magazinul online produsedecopii.ro nu stochează nici un fel de informații despre cardul Cumpărătorului.

II.8 Livrarea produselor comandate

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produselor comandate de către Cumpărător și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare referitoare la aceste Produse.

Termenul de livrare a produselor este variabilă în funcție de metoda de transport convenită prin Comandă și adresa de livrare. Termenul legal de livrare a produselor comandate prin contract de la distanță nu poate depăși 30 de zile calendaristice de la data în care Cumpărătorul a transmis comanda. În cazul în care Vânzătorul nu-și poate îndeplini obligațiile contractuale în termen de 30 de zile calendaristice din cauza că Produsul nu este disponibil, se obligă să înștiințeze Cumpărătorul despre această indisponibilitate și să ramburseze sumele achitate de către Cumpărător în termen de maxim 30 de zile, conform Ordonantei Guvernului 130/2000 modificat prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008, Cap. III, Art. 11, Alin. 2.

Valoarea maximă a obligațiilor Vânzătorului față de Cumpărător în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor comandate nu poate depăși valoarea sumelor încasate de către Vânzător de la Cumpărătorul în cauză.

II.9 Acceptarea si transferul de proprietate

Proprietatea asupra bunurilor comandate și livrate se transferă de la Vânzător la Cumpărător în momentul predării acestora. Cumpărătorul are obligația să preia bunurile la termenele și în condițiile prevăzute în Contract. Preluarea Produselor se face prin recepția de către beneficiar, ocazie cu care se identifică și se constată cantitatea și calitatea acestora. Recepția Produselor va fi confirmată de către Cumpărător prin semnarea de primire a documentului de transport furnizat de către serviciul de curierat și achitarea contravalorii acestora prin ramburs, dacă este cazul.

În cazul în care Cumpărătorul constată că Produsele livrate nu corespund specificațiilor tehnice, Cumpărătorul are dreptul de a solicita aducerea la conformitate a Produselor livrate, conform legislației în vigoare la data încheierii Contractului.

II.10 Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a justifica decizia și fără a suporta alte costuri față de cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de maxim 14 zile calendaristice începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile privind returnarea produsului la Vânzător vor fi suportate de către Cumpărător.

Condiția produselor returnate trebuie să fie aceeași ca și în care acestea au fost livrate: în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichete intacte și cu documentele care l-au însoțit.

Nu se acceptă returnarea produselor care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă, arsuri, deformări și / sau urme de intervenții neautorizate etc.

Returnarea produselor este acceptată de către Vânzător numai în cazul persoanelor fizice care au achiziționat produse de la magazinul online produsedecopii.ro. Pentru returnarea produselor Cumpărătorul trebuie să notifice Vânzătorul în scris sau prin email la adresa office@produsedecopii.ro cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data primirii / ridicării produsului. Notificările transmise după expirarea termenului de 14 zile calendaristice nu vor fi luate în considerare.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în termen de cel mult 30 zile de la data denunțării cumpărării și este posibilă exclusiv prin transfer bancar.

II.11 Garantia produselor

Toate produsele comercializate prin magazinul online produsedecopii.ro beneficiază de condiții de garanție în conformitate cu legislația în vigoare la data achiziționării lor și de politicile comerciale ale producătorilor. Produsele livrate de către Vânzător sunt noi, în ambalaj original și provin din surse autorizate de către fiecare producător în parte.

Certificatele de garanție care însoțesc produsele vândute prin magazinul online produsedecopii.ro sunt fie emise de către producători în cazul în care aceștia au o rețea națională de service, fie de către importator sau distribuitor, după caz.

În cazul în care certificatele de garanție sunt emise de către producător, produsele reclamate defect în perioada de garanție trebuiesc prezentate direct la cel mai apropiat centru autorizat de service menționat în certificatul de garanție. Întreaga responsabilitate pentru rezolvarea garanției va fi în acest caz preluată de către centrul de service.

Lipsa certificatul de garanție al produsului trebuie semnalat către magazinul online produsedecopii.ro prin telefon sau email în cel mult 48 de ore de la recepția produsului de către Cumpărător. Sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Procedura completă de rezolvare a garanțiilor este detaliată în secțiunea Garanția Produselor.

II.12 Livrarea Comenzilor

Livrarea comenzilor se va face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier și Prioripost (Poșta Română), taxa de transport fiind una unica de 19 RON inclusiv TVA. Comenzile care depășesc valoarea de 500 RON  beneficiează de transport gratuit.
Plata la livrare se face numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite respectiv factura fiscală. Curierii cu care colaborăm nu vă pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documente (facturi, chitanțe sau AWB).
Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadreaza între 1 și 2 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții excepționale, timpul de livrare poate fi depășit, în acest caz veți fi anunțat în prealabil despre această situație.
În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilite pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de 7 zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactam din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.

Vă rugăm la primirea coletului să verificați ambalajul produsele primite, formulând eventualele reclamații în prezența curierului și înainte de a semna de primirea bunurilor. produsedecopii.ro își rezervă dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate după primirea produselor și plecarea curierilor.
Eventualele probleme, ce pot apărea în privința produselor, se vor soluționa prin intermediul societății noastre.
Pentru a afla informații despre livrarea unui colet prin curier vă rugăm verificați dacă ați primit de la noi prin e-mail / SMS, numărul de AWB și data acestuia. Dacă acestea au fost trimise înseamnă că livrarea a plecat de la noi.

II.13 Comunicarea cu Cumparatorul sau Utilizatorul

Comunicarea între Vânzător și Utilizator / Cumpărător se va face folosind datele de contact furnizate de către Cumpărător în timpul înregistrării unui cont de utilizator prin pagina de internet produsedecopii.ro. În cazul în care Utilizatorul / Cumpărătorul nu furnizează un minim de informații de contact – număr de telefon sau adresă de e-mail validă – Vânzătorul nu are obligația de a face demersuri suplimentare pentru identificarea Cumpărătorului. În acest caz Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu răspunde solicitărilor venite din partea Cumpărătorului / Utilizatorului respectiv și să nu ia în considerare eventualele comenzi transmise de către acel Cumpărător / Utilizator.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu onora comenzile înregistrate cu date incomplete de contact și / sau de livrare.

Vânzătorul nu răspunde de prejudiciile apărute ca urmare a nefuncționării magazinului online produsedecopii.ro din orice motive.

II.14 Politica de Confidentialitate si Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Magazinul online produsedecopii.ro folosește toate măsurile de securitate împotriva pierderii, alterării sau utilizării nepotrivite sau greșite a informațiilor care se află în controlul său. Magazinul online nu își asumă nici o responsabilitate pentru pierderile de informații cauzate de funcționarea eronată a sistemelor informatice și programelor care asigură funcționarea sa.

Magazinul online produsedecopii.ro folosește tehnologia de criptare SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni accesul oricăror persoane neautorizate la schimbul de informații între magazin și Cumpărător. SSL (Secure Socket Layer) este o tehnologie care asigură o legătură securizată între serverul pe care este găzduit produsedecopii.ro și browserul (Internet Explorer, Edge, Opera, Google Chrome, etc.) folosit de Cumpărător pentru a accesa magazinul online, asigurând integritatea și confidențialitatea schimbului de informații

Magazinul online produsedecopii.ro poate conține linkuri către alte pagini pe internet și nu este responsabil pentru politica de confidențialitate practicată de acestea. Vă recomandăm consultarea modalităților practicate de acestea de a colecta date cu caracter personal. Procedurile descrise mai jos se referă numai la colectarea datelor cu caracter personal de către produsedecopii.ro.

În cazul plății pe internet folosind un card bancar toate datele referitoare la cardul Dumneavoastră sunt procesate de către instituția care procesează plățile cu cardul. Magazinul online produsedecopii.ro nu colectează sau stochează informații despre cardul Dumneavoastră bancar.

Conform cerințelor legii 677/2001 pentru protecția datelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera lor circulație, modificată și completată, produsedecopii.ro au obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Cumpărători / Utilizatori.

produsedecopii.ro este înregistrată la Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul ……

Scopul colectării datelor cu caracter personal este informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe produsedecopii.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor Dumneavoastră în formularul de creare de cont și / sau de Comandă declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a produsedecopii, înregistrata în Registrul de Evidență a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul …… și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și / sau temporar de către produsedecopii, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și / sau derularea de către aceștia de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. De asemenea, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poate fi transferate (cedate) de către produsedecopii atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Prin citirea acestor Termeni și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de nu a fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor Dumneavoastră garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor Dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate la adresa de mai jos sau prin email la adresa office@produsedecopii.ro:
strada George Emil Palade, Nr.94, Oradea, Jud.Bihor, Romania se pot exercita, gratuit, următoarele drepturi:
– o dată pe an să vi se confirme faptul că datele Dumneavoastră personale sunt sau nu prelucrate
– să interveniți asupra datelor transmise
– să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară
– să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Astfel, produsedecopii.ro poate notifica Utilizatorii / Cumpărătorii privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
produsedecopii.ro nu este de acord și nu promovează SPAM-ul. Orice Utilizator / Cumpărător care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul produsedecopii.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza de date comunicând acest lucru printr-o cerere trimisa la adresele de mai sus.
Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, produsedecopii.ro pot furniza datele Dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asigurători.

Informațiile Dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

II.15 Frauda

Utilizatorii/ Cumpărătorii au obligația să acceseze magazinul online produsedecopii.ro în scopuri și prin mijloace care nu constituie o utilizare abuzivă.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA DA DREPTUL produsedecopii.ro DE A SOLICITA ORGANELOR COMPETENTE PUNEREA ÎN MIȘCARE A CERCETĂRII PENALE ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

II.16 Forta majora

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat așa cum este el definit de legislația din România aflată în vigoare la momentul producerii evenimentului de forță majoră.


Nu ați adăugat nimic în coș.

A fi determinat Livrare
0,00 lei Total

Plătește