Livrarea produselor se va face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier și Prioripost (Poșta Română), taxa de transport fiind una unică de 19 RON inclusiv TVA. În cazul în care cumpărătorul alege opțiunea "Deschidere la livrare" a produsului, se percepe o taxă suplimentară de 3RON (pentru firma de curierat Fan Courier).


Comenzile care depășesc valoarea de 500 RON beneficiează de transport gratuit. Plata la livrare se face numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite respectiv factura fiscală. Curierii cu care colaborăm nu vă pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documente (facturi, chitanțe sau AWB).

Pentru expedierea coletelor intr-o localitate care nu se află în aria de acoperire Fan Courier va trebui să achitați un cost de transport suplimentar în funcție de numărul de Km dintre localitatea dumneavoastră și cea mai apropiată filială Fan Courier (1 RON/KM suplimentar), cost comunicat de către unul din operatorii noștri în momentul confirmării telefonice a comenzii.

Oferim și posibilitatea de ridicare a coletului din localitatea cea mai apropiată unde exista o filială Fan Courier. În cazul în care clientul nu poate beneficia nici de această posibilitate, expedierea coletelor se poate face prin curieratul rapid Prioripost.


Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadreaza între 1 și 2 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții excepționale, timpul de livrare poate fi depășit, în acest caz veți fi anunțat în prealabil despre această situație.

În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilite pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de 7 zile lucrătoare, interval în care vom incerca să vă contactam din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată. Vă rugam la primirea coletului să verificați ambalajul produsele primite, formulând eventualele reclamații în prezența curierului și înainte de a semna de primirea bunurilor.


Produsedecopii.ro își rezervă dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate după primirea produselor și plecarea curierilor. Eventualele probleme, ce pot apărea în privința produselor, se vor soluționa prin intermediul societății noastre.

Pentru a afla informații despre livrarea unui colet prin curier vă rugam verificați dacă ați primit de la noi prin e-mail/SMS, numărul de AWB și data acestuia. Dacă acestea au fost trimise înseamnă că livrarea a plecat de la noi.


Nu ați adăugat nimic în coș.

A fi determinat Livrare
0,00 lei Total

Plătește